Turun ammatti-instituutti Menu

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (1.1.2018)

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa suunnitella ja johtaa vastuualueensa palvelutuotantoa sekä ylläpitää ja kehittää vastuualueensa asiakkuuksia. Hän osaa vastata palvelun laadun toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakaskohteessa sekä johtaa vastuualueensa toiminnan kannattavuutta.Tutkinnnon suorittanut osaa toimia esimiehenä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla sekä ennakoida henkilöstötarpeen ja rekrytoida henkilöstöä. Hän osaa organisoida henkilöstön perehdytyksen sekä kehittää omaa ja työyhteisönsä osaamista.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon suorittaja voi suunnata ammatillista osaamistaan ekotehokkuuden johtamiseen, kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointiin, monipalvelujen johtamiseen, puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittamiseen ja myyntiin.

0180

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (150 osp) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta (30 osp).

0150

Pakolliset tutkinnon osat

Valitaan 150 osp.

7575

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen suunnitteleminen ja johtaminen

7575

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen henkilöstön ja osaamisen johtaminen

030

Valinnaiset tutkinnon osat

Valitaan 30 osp.

030

Ekotehokkuuden johtaminen

030

Kiinteistön toimivuuden ja toimintakunnon arviointi

030

Monipalvelujen johtaminen

030

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen kehittäminen

030

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen mitoittaminen ja myynti

030

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkintoon voi sisällyttää ammatillisen tutkinnon osan tai osia ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta vähintään 30 osaamispisteen laajuisesti.