Turun ammatti-instituutti Menu

Isännöinnin erikoisammattitutkinto (1.1.2018)

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittaneella on vaativissa isännöinnin tehtävissä edellytettävä ammattitaito. Hänellä on edellytykset vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta ja kehittämisestä yhteistyössä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen sovittua strategiaa. Hän osaa johtaa vaativan kiinteistökohteen hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta tavoitteellisesti. Hän osaa laatia isännöintikohteelle palvelusuunnitelman, johtaa palveluverkostoa, viestiä vuorovaikutteisesti sekä tuottaa myönteistä asiakaskokemusta ja lisäarvoa sidosryhmilleen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittaneella on erityisen vahvaa osaamista isännöinnin kehittämisessä, perusparannus- ja korjaushankkeiden hallinnassa tai yrityksen johtamisessa.

0180

Isännöinnin erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta, jotka ovat Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta (60 osaamispistettä) sekä Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen (60 osaamispistettä). Lisäksi tulee valita yksi valinnainen tutkinnon osa (60 osaamispistettä). Valittavina ovat tutkinnon osat Kehittämissuunnitelma isännöinnistä, Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa tai jokin pakollisista yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tutkinnon osista.

0120

Pakolliset tutkinnon osat

6060

Asiakaskokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta

6060

Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen

060

Valinnaiset tutkinnon osat

060

Kehittämissuunnitelma isännöinnistä

060

Toimiminen isännöitsijänä vaativassa korjaushankkeessa

060

Tutkinnon osa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon valinnaisena tutkinnon osana voi olla pakollinen tutkinnon osa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta.